Waarom Degree-n?

een warm welkom

Wij geloven in duurzaam energieverbruik.


Gezamenlijk zijn wij verantwoordelijk voor het realiseren van een leefbare en milieuvriendelijke toekomst. Duurzame, energiezuinige producten zijn hierin essentieel. Degree-n produceert vooruitstrevende verwarmingsoplossingen die het dagelijks leven energiezuiniger maken.

Wat wij doen


Degree-n ontwikkelt en levert duurzame verwarmingssystemen. Wij beperken het gebruik van fossiele brandstoffen tot een minimum met gepatenteerde Nano Infrarood technologie als leidende factor:

Nano Infrarood warmtepanelen

Duurzame en prettige temperatuur-verdeling voor binnen en buiten.
De meest zuinige op de wereldmarkt: besparing tot 60% op de energierekening. Deze multi-inzetbare panelen verwarmen huizen en kleine werkruimtes met hetzelfde gemak als zwembaden of productiehallen.

Nano Infrarood warmwaterunit

Water verwarmen zonder onnodige verspilling van schoon drinkwater.
Maximaal rekening houdend met het milieu levert dit systeem per minuut even veel water als andere toepassingen. Pas op het moment dat het water de gewenste temperatuur heeft bereikt, stroomt het water uit de kraan.

Nano Infrarood spray-on technologie

Gecontroleerd objecten verwarmen.
Innovatieve technologie die door het deskundig aanbrengen van een geavanceerde warmte coating o.a. bevriezing van leidingen en asfalt voorkomt, oliebuizen verwarmt maar ook vliegtuigen beschermt tegen vries.